Trust Wallet Nedir?

Trust Wallet, merkezi olan bir bir kripto para cüzdanıdır. Kullanımı gayet basit ve sade olduğu kadar güvenilir bir cüzdandır. Trust Wallet 40 dan fazla blockchaini ve 160.000 den fazla coini desteklemektedir. Trust Wallet ile kripto para satın alabilir, kripto para stake edebilir, cüzdanınızda kripto para tutup başka bir adrese gönderebilir ve daha buraya sığdıramadığımız nice şeyi yapabilirsiniz.

Trust Wallet indirme Linki; https://share.trustwallet.com/ToSPC1

Trust Wallet Üzerinden Cüzdan Oluşturma

1. Adım – Private Key Yedekleme

Uygulamayı başlatınca aşağıdaki görsel gibi bir arayüzle karşılaşacaksın. Yeni bir cüzdan oluşturacağımız için “Yeni bir cüzdan oluştur” seçeneğine tıklayın.

2. Adım – Private Key Yedekleme

Önünüze çıkan 12 adet kelimeyi bir yere not edin (kaybetmeyeceğiniz / unutmayacağınız bir yer). Bu kelimeler sizin cüzdanınızın şifresi gibidir. Eğer kaybederseniz telefonunuz bozulduğunda ve Trust Wallet sıfırlandığında bir daha cüzdanınıza erişemezsiniz.

image

3. Adım – Private Key leri Doğrula

2. Adımda kaydettiğiniz kelimeleri sırasıyla tıklayıp sıralayın. Eğer aşağıdaki tuş griden maviye dönerse doğru sıralamışsınız dır ve o tuşa basıp cüzdanınızı oluşturun.

image

Tebrikler cüzdanınız oluşturuldu!

Herhangi bir Coindeki Adresimi Nasıl Öğrenirim

1. Adım – Ana sayfa

Coin adresinizi öğrenmek için ana sayfaya gelin. Örnek olarak ben Bitcoin adresimi öğrenmek istiyorum bu yüzden Bitcoine tıklıyorum.

2. Adım – Coin Adresini Öğren

1. Adımda örnek olarak Bitcoin i seçmiştik ve Bitcoin e tıklamıştık. Açılan ekrandan Bitcoin adresimi öğreneceğim için Al seçeneğine tıklıyorum (kopyala seçeneğine tıklayıp direk kopyalayabilirsiniz). Açılan ekranda Bitcoin adresimin QR kod hali ve yazılı olarak gösteriliyor, sol alttaki kopyala seçeneğine tıklayıp Bitcoin adresimi kopyalabilirsiniz.

Cüzdanınıza Coin Ekleyip/Çıkarın

1. Adım – Ana sayfa

Cüzdana coin eklemek için ana sayfaya gelip sağ üstteki icon a tıklayın.

2. Adım – Coin Ekleme

Çıkan ekranda en üst kısma ekliyeceğiniz ya da çıkaracağınız coini yazıp ona tıklayın. Eğer istediğiniz coinin sağ tarafındaki top istediğin coinde sola doğru gittiyse cüzdanınıza eklenmemiş/çıkarılmıştır. Sağ tarafta ise eklenmiş/bulunmaktadır.

Ayrıca Kriptopara Cüzdanları Makalemizi okumak için; https://kazancrehberi.net/2021/02/08/kripto-para-cuzdanlari/

Önceki İçerikTwitter ve Sosyal Medya Kullanımı
Sonraki İçerikKripto Para Cüzdanları
Kazanç Rehberi'nin yönetim hesabı. Mail: info@kazancrehberi.net

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz